Ga direct naar hoofd-inhoud »

Alles over de prijzen van deuren

Op deze pagina vindt u informatie over het prijs verschil tussen de verschillende type deuren. Ook vindt u informatie over de prijzen die wij vermelden bij onze deuren. 

Prijsverschil tussen deuren

De prijs van een deur is afhankelijk van het type deur. Zo zijn er verschillende type deuren bijvoorbeeld: paneeldeuren, eikendeuren, boarddeuren en fineerdeuren. Paneeldeuren zijn opgebouwd uit een houten stijl met een mdf paneel en zijn daardoor van goede kwaliteit. Een eikendeur is een deur van een zeer hoge kwaliteit omdat deze van massiefhout is, dit is dan ook terug te zien in de prijs van de deur. De boarddeuren zijn de goedkoopste deuren en zijn hol van binnen en van de minste kwaliteit. De fineerdeur is mdf met een toplaag, deze deuren hebben een goede kwaliteitprijsverhouding. Wij verkopen op onze website paneeldeuren en massiefdeuren. Ook kunnen wij u fineerdeuren aanbieden deze zijn echter nog niet vermeld op onze website.

Prijzen op onze website

Helaas is het niet mogelijk om onze prijzen op de website te kunnen zetten. Indien u deuren wilt bestellen raden wij u dan ook aan om een offerte aan te vragen zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.